AS Motorteknik

OTOMATIC

Vår utrustning är baserad på den hydrodynamiska kraften av turbulent vattenflöde och impulskraften hos tryckluft från en kompressor. Rörelsen av vätskan (arbetsvätskan) påtvingas av externt tryck, vilket måste övervinna flödesmotståndet i filterkanalerna. Vid turbulent flöde blandas vätskeströmmarna till virvlar som lätt tränger in och tar bort partiklar i filterkanalernas mikroporösa väggar. 

 

OTOMATIC-maskiner fungerar perfekt med DPF Active Matic-tvättmedel, som minskar ytspänningen på vattnet, vilket gör det lättare för rengöringsmedelspartiklarna att binda med smutspartiklarna och mer effektivt lossa dem från ytan som ska rengöras. 

Våra maskiner är designade för att rengöra DPF och katalysatorer från alla märken och modeller av personbilar, skåpbilar och lastbilar. Den robusta  konstruktionen i rostfritt stål, samt högkvalitativa komponenter och sammansättningar från toppmärken, säkerställer problemfri användning i många år. 

 

Tack vare den ständigt förbättrade programvaran kan du njuta av omfattande funktionalitet och användarvänlighet. Det ger nästan 100 % effektivitet vid rengöring av alla typer av partikelfilter från bilar, skåpbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner eller gaffeltruckar. För att möta våra kunders behov och förväntningar erbjuder OTOMATIC sina DPF-rengöringsmaskiner i HYBRID LINE-teknologin. HYBRID LINE-maskiner uppgraderas med den revolutionerande, patenterade DPF-hybridmetoden (wet&dry-teknologi – samtidig våt- och kemtvätt). 

DPF-hybrid kombinerar fördelarna med de två mest populära rengöringsmetoderna: pneumatiska 

(används sedan 2007 i USA) och hydrodynamiska (dominerande i europeiska länder), och viktigast av allt, ”eliminates their disadvantages in a single machine”